Comencem l’última setmana!

Sembla mentida però ja som a la recta final d’aquest Summer Llor 16! És l’última setmana però seguim amb moltes ganes de fer activitats i passar-nos-ho bé.

Com a novetat, els nens i nenes de P5 i 1r hem estat junts i hem fet noves amistats. Ens ho hem passat genial fent manualitats a ‘Home to home’. En concret, hem construït uns vaixells de vela i ens hem fet unes màscares amb les nostres mans com a plantilla. Han quedat molt originals!

D’altra banda, els de 2n ens hem divertit a la piscina, ja que avui ha estat un dia calorós i ens ha anat perfecte una bona remullada! El grup de l’Eric hem jugat a terra-mar-aire i, a més a més, ens hem llençat pel tobogan cap per avall! Hem rigut molt!

Els més grans hem quedat arrugats com panses! I és que avui hem allargat l’estona de piscina, ja que ens ho estàvem passant pipa. Hem jugat amb pilotes i també hem fet bàsquet dins l’aigua. Però com sempre l’activitat que ens encanta és la canoa! Hem navegat per la piscina com si es tractés del riu Llobregat.

Com ja haureu comprovat, en general, ha estat un dia ben frequet!

Veure fotos

 

 

 

 

Deixa un comentari