Nit del Llor!

Mare meva quina nit! Tot va començar amb jocs, i com no amb el sopar per agafar energia. Vam menjar un sopar espectacular: pasta, pizza, nuggets, frankfurts i gelats. Un dia es un dia!

Un cop vam acabar, va ser l’hora de les activitats de nit. Els més petits, els de P5 i 1r, vam anar a la piscina de nit on vam jugar i ens ho vam passar genial! I a continuació una bona sessió de cinema, per agafar el son, al pati interior on vam veure la pel·lícula de ‘Els Increibles’.

D’altra banda, a partir de 3r, vam fer una gimcana nocturna. Era una espècie del nou joc de smartphone ‘Pokemon Go’, on vam haver de fer grups i buscar pel pati pokemons que estaven amagats. Un cop finalitzat el temps tocava la recompensa: ‘Huevos Kinder’! La qüestió era que uns pokemon sumaven ous i altres te’n treien, va ser molt emocionant!

I bé tot seguit a la piscina i al llit, uns a les classes, altres al poliesportiu i els més grans al campiri. Ja érem al llit sí, però això no sempre implica dormir. Avui ens hem llevat amb una miqueta de son!

A l’enllaç podreu veure un vídeo amb un petit tast com ha estat la nit i també us deixem les fotos de tots els monitors. Gràcies a les entrevistes que hem anat fent aquestes setmanes, ja els coneixeu a gairebé tots, però no us podeu perdre el blog la setmana vinent perquè tenim més sopreses preparades per a vosaltres!

Veure fotos i vídeo


Ah i abans d’acabar la setmana, recordar que els nens i nenes del Summer LLor porten tot el campues treballant entorn el conte d’Alícia al país de les meravelles. Per això el vídeo d’aquesta setmana resumeix algunes d’aquestes activitats. Esperem que us agradin!


Avui us presentem a l’últim monitor d’aquest Summer Llor 2016. Encara no coneixeu a l’Àlex? Ell està amb els nens i nenes de 2n i és el monitor més jove, però ens ho passem genial amb ell!

Deixa un comentari